XOLA

CNC Engineering & Plastic Molding

Stampa me injeksion plastik

Duke qënë klient i joni ju do të përfitoni stampa me injeksion plastik të cilësisë dhe dizajnit më të mirë duke përdorur metodat më të mira dhe kosto efektive

Punime CNC me preçizion

Ne kemi eksperiencën dhe makineritë për të dalluar në tregun Shiqptar të stampimeve dhe punimeve CNC

CAD & CAM

XOLA sh.p.k ka software më të fundit CAD / CAM dhe sistem perfekt të ndërtimit të të dhënave inxhinierike të cilat na mundësojnë që të kemi zgjedhje elastike për të ofruar shërbim për klientët tanë.

Kush jemi

Xola SH.P.K është një biznes familjar, i përbërë nga staf i kualifikuar me mbi 40 vjet përvojë në:

-> Stampa me injeksion plastik
-> Punime CNC me preçizion
-> CAD & CAM

Dhe shumë shërbime të tjera duke përdorur metodologjinë, teknologjinë dhe një mjedis modern.

Eksperiencë

40 vjet dëshmojnë stabilitetin dhe besueshmërinë tonë brenda industrisë.

Përgjigje të shpejtë

Fleksibël dhe i gatshëm për të përmbushur nevojat tuaja.

Teknologji e avancuar

Jemi të paisur me teknologjine dhe makineritë më të reja në treg

Cilësi dhe besueshmëri

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar një shërbim të jashtëzakonshëm inxhinieri precize dhe zhvillimin e marrëdhënieve të ngushta me klientët

Punimet tona

Informacion

Nr kontakti

+355 692055611
+355 692055615

E-Mail

info@xola-cnc.com

Orari i punës

E Hënë- E Shtunë: 08:00-17:00

Na kontakto    Vendodhja

    Open chat
    Ke një pyetje?